top of page

Barnefotografering

Pris: 2990,- inkl 10 bilder

Disse små som vi er så utrolig glade i, de vokser så alt for fort <3

Det å få denne utviklingen dokumentert av en profesjonell fotograf vil gi evige minner til glede for både dere og barna når de blir eldre. Jeg har selv fotografbilder fra 1984 av meg om min mamma som i dag betyr utrolig mye og som jeg ofte ser på i det lille albumet som ble laget. Jeg holder derfor bildene mine rene, enkle og med fokus på menneskene for at det skal være like nydelig om 40 år som i dag.

Hver alder har sin sjarm, litt klisje, men det stemmer faktisk. Det første året pleier vi derimot å dele inn i 4 perioder som egner seg veldig for fotografering. Det er selvsagt nyfødtfotograferingen innen 14 dager. For de som ikke får rukket dette så er gjerne fotografering rundt 3-4 måneder å anbefale da de da kan ligge på magen, holde hodet oppe og komme med noen morsomme uttrykk og litt smil om vi er heldig!

 

Så kommer vi til sittebildene, dette er gjerne mellom 6-9 måneder da det varierer veldig når de små lærer seg å sitte selv. Dette er en fantastisk alder og det blir alltid mange og varierte bilder. Man runder så av året med 1 årsdagen og bilder der barnet står oppreist. Jeg pleier å gi råd om å vente til den lille kan stå selv slik at ikke det blir sittebilder på 1 års bildene. Ikke alle kan stå selv på 1 årsdagen, da er det greit å vente noen uker til.  

Jeg fotograferer barn i alle aldre. Spesielt søsken er noe som jeg liker spesielt godt. Jeg har selv 3 barn og vet hvor viktig søskenbildene er. Søsken er derfor velkommen på alle mine barnefotograferinger.

Ta gjerne kontakt for utefotografering. Barn fra 1 år og oppover er gjerne mer avslappet i et utemiljø og man får mye mer varierte og morsomme bilder <3

Denne aldersgrupper er som regel og veldig glad i å være ute ;-)

Ved fotografering av barn er det viktig å velge et tidspunkt hvor barnet er opplagt. Jeg er fleksibel og fotograferer når det passer dere best, både ukedager og helg, så sant det lar seg gjøre.


Om dere er usikker på klær, så ta med dere litt forskjellig, så kan vi se på det sammen. Et lite barn ”drukner” lett i for masse plagg, og jeg syns det er fint og sjarmerende med bare føtter og armer. Plagg med masse skrift kan lett ta oppmerksomheten fra ansiktet, og det er jo dumt, så prøv å holde det enkelt. Jeg anbefaler lyse og duse farger til studiofotografering.

bottom of page