top of page
Utefotografering
Pris: 2990,- inkl 10 digitale bilder

Vi drar ut og tar bilder i parken, skogen eller ved vannet. Vi avtaler sted på forhånd. Jeg elsker å finne nye steder så kom gjerne med forslag. Om dere ønsker noe i nærheten så kan jeg være behjelpelig med forslag. Om ikke annet er avtalt så tas fotograferingen utenfor mitt hjemmestudio på Follese, Askøy. Jeg setter av 45 minutter til utefotografering.

Det er veldig viktig med riktige klær på bildene. Jeg har en del råd som jeg liker å informere om. Jeg anbefaler dere å ikke velge klær med tekst/bilder og heller ikke med for mye mønster på. Velg gjerne farger som vi finner igjen ute i naturen. Varme farger for de varme årstidene og gjerne kalde farger på de kalde årstidene.

 

Det er unntak til enhver regel, men dette er basert på mye erfaring. Strikkeklær er nydelig. Jeans er og veldig fint. Jeg liker og de som ønsker å kle seg opp - flotte kjoler, tyllskjørt og generelt penklær er veldig ofte kjempekjekt <3

Utefotografering er fint uansett alder, men jeg liker å anbefale at barnet ihvertfall kan sitte. De fleste barn elsker å være ute og man får en helt annen type bilder enn inne i et studio. Foreldrenes rolle, når de ikke er med på bilde selv, er gjerne å stå bak meg og tulle, lage rare lyder eller andre artige ting som ungene synes er morsomt.

Siden vi nå bor på et av de våteste stedene, i Europa ihvertfall, så er det ikke alltid like lett å planlegge utefotografering hvor været klaffer. Jeg pleier å si at alt være er bra vær så lenge det ikke høljer ned. Striregn, da booker vi inn ny tid. Snø fikser jeg i photoshop for de som ønsker det ;-)

bottom of page